Unique sweets in Bucharest
Sweetopia – Locul în care pasiunea și bucuria gustului intră în armonie, dând formă celor mai rafinate deseturi. Gabi Pascaru are grijă ca fiecare articol să arate ca o piesă de artă, completat de o savoare inconfundabilă.
"Să ajungi să te bucuri de ceea ce faci nu înseamnă numai pricepere, ci și pasiune."

Unique sweets in Bucharest
Sweetopia – Locul în care pasiunea și bucuria gustului intră în armonie, dând formă celor mai rafinate deseturi. Gabi Pascaru are grijă ca fiecare articol să arate ca o piesă de artă, completat de o savoare inconfundabilă.
Despre Gabi Pascaru
În prezent inginer tehnolog în cadrul companiei Dr. Oetker Romania, cu o experiență de peste 20 de ani în arta culinară, Gabi Pascaru, pastry chef & trainer a împărtășit rezultatul pasiunii ei în cele mai exclusiviste locații, în special în domeniul hotelier, atât în România, cât și în afara ei; amintim: Hotel Kempinski (Munchen), Hotel Hilton Bucharest, Radisson Hotel Bucharest J.W.Marriot Bucharest, Crowne Plaza Hotel Bucharest, French Bakery.
De-a lungul timpului, pregătirea ei a fost continuă, participând la numeroase cursuri de perfecționare, atât în calitate de cursant, cât și în calitate de trainer formator.