Despre Noi

Unique sweets in Bucharest

Sweetopia – Locul în care pasiunea și bucuria gustului intră în armonie, dând formă celor mai rafinate deseturi. Gabi Pascaru are grijă ca fiecare articol să arate ca o piesă de artă, completat de o savoare inconfundabilă.

Despre Gabi Pascaru

În prezent inginer tehnolog în cadrul companiei Dr. Oetker Romania, cu o experiență de peste 20 de ani în arta culinară, Gabi Pascaru, pastry chef & trainer a împărtășit rezultatul pasiunii ei în cele mai exclusiviste locații, în special în domeniul hotelier, atât în România, cât și în afara ei; amintim: Hotel Kempinski (Munchen), Hotel Hilton Bucharest, Radisson Hotel Bucharest J.W.Marriot Bucharest, Crowne Plaza Hotel Bucharest, French Bakery.

De-a lungul timpului, pregătirea ei a fost continuă, participând la numeroase cursuri de perfecționare, atât în calitate de cursant, cât și în calitate de trainer formator.

"Să ajungi să te bucuri de ceea ce faci nu înseamnă  numai pricepere, ci și pasiune."